keskiviikko 11. elokuuta 2010

Hopoti-hopoti-hopoti-hoi







Nämä kepparit valmistuivat syntymäpäivälahjoiksi kolmivuotiaille serkuksille Suuren käsityölehden 5/2008 ohjeilla. Valkoinen on ohjeen mukaan villakankaasta, jota löytyikin kaapista juuri oikean kokoinen pala. Beigen onkin sitten ihan muuhun tarkoitukseen ostetusta fleecesta, kun villakankaita ei vielä oikein tähän aikaan löytynyt kangaskaupasta. Vähän jännitti miten joustava fleece oikein käyttäytyy täytettäessä ja miten hevonen pitää muotonsa. No, kyllähän toi fleece-hevonen on vähän pullukampi kuin toi villahevonen, mutta ihan hyvän mallinen kuitenkin. Hankaluuksia oli päättää, kumman annan omalle tytölle ja kumman hänen serkulleen. Päädyin kuitenkin pitämään tuon valkean meidän taloudessa.



"Äiti, mitä sä olet tehnyt? Näyttää ihan lampaalta", totesi tyttäreni, kun olin pessyt vanhat muodottomat tyynyt hevosten täytteeksi ja levittänyt täytteet lattialle kuivumisen nopeuttamiseksi :)

5 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Todellakin hienot keppihevoset! Noilla kelpaa ratsastella:)

AnniP kirjoitti...

Voi miten ilmeikkäät ja aidon oloiset pollet!

Nina kirjoitti...

Kiitos, kiva huomata, että joku joskus jättää komenttia :)

Marjo kirjoitti...

Hei, voisko sulta saada tuon keppariohjeen? Mun tekisi mieli tehdä tuollainen kummipojalle synttärilahjaksi.

Nina kirjoitti...

Joo, multa löytyy kyllä kaavat tuohon piirrettynä ja ohjeet on koneella skannattuna. Voin yrittää joku päivä treeneihin tuoda.