tiistai 4. tammikuuta 2011

Etsintäkuulutus

Törmäsin blogimaailmassa joulukuun alkupuolella (tai marraskuun) lopussa jonkun blogimerkintään, jonka takana oli linkki toisen blogin aivan suloiseen neulottuun kypärähattuun. Tiedän, että tämä on kuin etsisi neulaa heinäsuovasta, mutta kun ajatus ei jätä rauhaan. Jos jollakulla täällä kävijällä (teitä tosin ei taida kovin monta olla :) tulee mitään mieleen, niin kertokaapa ihmeessä.

Haussa siis ruskea/metsän vihreä (veikkaan ensimmäistä) neulottu hyvin istuva kypärähattu, jonka kasvojaympäröivä osuus oli muistaakseni 1o1n-neuletta ja loppuosa jotain muuta.

Yrittänyttä ei laiteta :P Löysin mä huuto.netinkin avulla ohjeen yhteen -83 vuonna ilmestyneeseen kaavaan, jota olin jo kaipaillut pidempään. Tästä lisää joskus myöhemmin, kun kyseinen kaava pääsee käyttöön.

1 kommentti:

Nina kirjoitti...

Kannatti kirjoittaa tänne :) Keksin heti pärään vielä uudet hakusanan muodot, joilla googlata ja sitten käydä läpi "aiemmin klikattuja" hakutuloksia ja taisin löytää etsimäni http://villapata.blogspot.com sivulta 29.11. jätetystä merkinnästä (josta puuttui otsikko ja jota en tästä syystä saanut tallennettua koneelle).

Ei lopulta ollutkaan sopiva malli tarkoitukseeni (vaikkakin siis todella suloinen malli onkin), mutta pääsinpähän ainakin mieltä riivaavasta muistikavasta.